SosyalKafa

Instagram, Arkadaşlarınızın Ne Zaman Çevrimiçi Olduğunu Görmenizi Sağlayacak

Instagram, platformdaki arkadaşlarınızla bağlantı kurmayı ve konuşmayı kolaylaştırmak için, onların ne zaman sohbet için uygun olduğunu gösterecek.

Instagram, kullanıcıların birbirleriyle daha çok etkileşime geçmesini ve daha sık sohbet etmesini istiyor. Arkadaşların ne zaman çevrimiçi olduğunu yeşil noktayla gösterecek olan Instagram, bu özelliği geçtiğimiz haftanın sonlarında duyurdu. Çevrimiçi olan arkadaşlar yeşil nokta ile belirtilecek. Ancak, yeşil nokta, mesajlarınıza kesinlikle yanıt bulabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Durum göstergesi, uygulamada Direkt Mesaj (DM) gelen kutusu ve arkadaş listesinde görünecek. Instagram’ın duyurusundaki açıklamasına göre, yalnızca sizi takip eden arkadaşlarınızın ya da Direkt Mesaj’da sohbet ettiğiniz kişilerin çevrimiçi olup olmadığını görebileceksiniz.

Eğer bu özellikten rahatsızlık duyarsanız, her zaman durumunuzu gizleme seçeneğine de sahipsiniz. Tabii ki bir kişinin çevrimiçi olduğunu bildiğiniz zaman onunla sohbet etmek daha kolay ve bu güncelleme, gerçek zamanlı konuşmalarda daha fazlasına sahip olma şansı veriyor olabilir. Fakat istediğiniz zaman bu özelliği kapatabilmeniz de kontrolün sizde olmasını sağlıyor.

Kaynak

Gizem Keskin

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım