SosyalKafa

Gelmiş Geçmiş En İyi Spiderman Oyunu Mu? – Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Spider-Man, PlayStation 4 exclusive’i olarak raflardaki yerini aldı. Yani bu oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka PS4 sahibi olmaları gerek. Xbox veya bilgisayar gibi diğer platformlarda yok.

Fiyatı

Oyunu kutulu alabilir veya PS Store’dan 299 TL karşılığında temin edebilirsin. Biraz pahalı değil mi? Maalesef ki, oyunların fiyatları bu aralar biraz ateş pahası. O yüzden çok büyük Spider-Man hayranı değilsen oyunun indirim dönemine girmesini beklemen daha doğru olacaktır.

Peki Neler Var?

Oyunda şehirde dilediğince gezme özgürlüğü var. Birbirinden güzel, keyifli bölümler var. Oynama stiline göre 10-15 saat arasında bitirmen mümkün. Ekstra olarak bir de yan görevler var. Bunlar anında reaksiyon alabileceğin, uzak yerlere gitmen gerekmeyen işler. Tabii ki işin içine bu görevler girince süre oldukça uzuyor.

Eğlencenin Dorukları

Akrobatik yetenekleri, ağ fırlatmaları, oradan oraya adeta uçma hissi gibi etkenler oyunu inanılmaz keyifli kılıyor. Yani, görev yapmadan sadece şehirde ağ ata ata gezinmek için bile bu oyun alınabilir. Güzel hikayesi ve sürükleyici atmosferi keyfi daha da katlıyor.

Dövüş Sistemi ve 2018’in Önemli Diğer Oyunları İle Farkları

Bunların yanı sıra öyle güzel bire bir dövüş sistemi eklenmiş ki, düşmanla savaşırken hissiyatı dibine kadar hissedebiliyorsun. En son “God of War” oyununda gerçek dövüş hissini çok iyi hissetmiştik. Kıyaslanacak oyunlar değil belki ancak Tomb Raider’ın son oyunu Shadow of the Tomb Raider’ın muhteşem bulmacalara ve ortamlara sahip olmasına rağmen eskimiş ve takozlaşmış savaş sistemi düşünülünce bunun değeri daha da net ortaya çıkıyor.

Olmuş Peter’cım, Çok da Güzel Olmuş!

Sadece maskeli Spider-Man haline değil, Peter Parker yanına da oldukça eğilmiş oyun ve karakterin kendisi dolu ve ilgi çekici. Birbirinden güzel ekipmanlar, kostümler de emrine amade. Bazı yan karakter görevleri var. Bunlar daha çok gizlilik gerektiren görevler. Allahtan çok değiller. Çünkü oyunun o akıcı, keyifli atmosferini bir anda baltalıyor, sanki farklı bir oyundaymışız hissi verebiliyor. Tek sıkıntı bu. Bütçeniz uygunsa hemen kapın! İyi oyunlar.

Emre Sevimbige

Emre Sevimbige

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım