SosyalKafa

ENERJİSA’da Yeni Abonelik İşlemleri Nasıl Kolayca Yapılır?

Yeni Abonelik İşlemleri Nasıl Kolayca Yapılır?

Evinizi ya da işyerinizi taşıdığınızda en kısa süre içerisinde abonelik işlemlerini de tamamlamanız gerekir. Çok sayıda kişi için bu süreç adeta bir kabusa dönüşebiliyor. Çünkü abonelik işlemlerine zaman ayırmakta zorlanan kişiler saatlerce sıra beklemek istemiyor. Aynı zamanda ne zaman işleminin yapılacağını bilmiyor olmak da bir o kadar can sıkıcı! Peki, abonelik işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmanın bir yolu yok mu?

Elbette var ve bu yolu seçmek isterseniz buradan da ulaşabileceğiniz Enerjisa internet sitesine tıklamanız gerekiyor. Bu site üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu sayede abonelik işleminizi yapmak için sabah erkenden işlem merkezine giderek sıra almak ve saatlerce beklemek zorunda kalmayacaksınız. Elektrik abonelik işlemleri Enerjisa müşteri işlem merkezlerinden de yapılabiliyor. İnternet sitesinden de size en uygun olan tarih ve saat için randevu alabilirsiniz.

Randevudan sadece 10 dakika önce müşteri işlemleri merkezine gitmeniz yeterli oluyor. Bu sayede saatlerce zaman kaybetmeden de abonelik işlemlerinin nasıl yapıldığını uygulamalı olarak öğrenmiş olacaksınız. Ancak yanınızda bulunması gereken bazı belgeler olduğunu da unutmayın. Hangi belgeleri yanınıza almanız gerektiği konusunda da detaylı bilgiyi Enerjisa internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Abonelik İşlemlerinize Öncelik Verilebilir

Bu arada abonelik işleminize öncelik verilmesi talebinde de bulunabiliyorsunuz. Enerjisa internet sitesinin yanı sıra çağrı merkezini arayarak da randevu alabileceğiniz bilgisini sizlerle paylaşalım. Belgelerinizle birlikte randevunuzun olduğu tarih ve saatte müşteri işlemleri merkezine gittiğinizde de işleminiz çok kısa bir süre içerisinde tamamlanıyor. Gün içerisinde kısa bir süre ayırmanız bu işlemlerden kurtulmanız için yeterli oluyor.

Size kısa bir hatırlatmada bulunalım. Abonelik işlemlerinde EPDK kararı ile bir güvence bedeli alındığını biliyorsunuz. Abonelik işleminizin yapılabilmesi için güvence bedelinin de nakit olarak yanınıza bulunması gerekiyor. Bu yolla abonelik işleminizi yaptırdığınızda elektriğiniz kullanıma açıldığında tarafınıza SMS yolu ile bilgi veriliyor. Sürekli olarak elektriğinizin açılıp açılmadığını kontrol etmenize gerek kalmıyor. Bu arada sanayiler için de yeni abonelik işlemleri yapılabilir. Bunun için de Enerjisa internet sitesinden bilgi alabilir, hangi belgeleri hazırlamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım