SosyalKafa

Kolektif Hikaye Yazma Uygulaması: Infinity Stories (@infinitystorie8)

Kolektif Hikaye Yazma Uygulaması: Infinity Stories

 

 Infinity Stories sonsuzluğu yazmak isteyenler için geliyor!

 

Sadece tüketime odaklanan mobil dünyada kolektif üretim kavramını yeniden inşa etmeyi vaad eden Infinity Stories, bir kolektif hikaye yazma uygulaması. Hem iOS hem de Android platformlar için ücretsiz olarak kullanıma sunulan Infinity Stories, okumak, yazmak ve üretmekten zevk alan herkese kolektif bir şekilde kendi hikayelerini oluşturma imkanı sunuyor.

 

Gençlere okuma ve yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla İsmail NURAL ve Mert ÖZÇELENK tarafından hayata geçirilen Infinity Stories, bölümlerin sonunda çıkan seçenekler sayesinde hikayeye yön vermenizi sağlıyor.

 

Bitmeyen onlarca sonsuz hikaye

 

Infinity Stories, sonu hiçbir zaman gelmeyecek onlarca hikaye sunuyor. Hikayeleri okurken diğer kullanıcıların hayal dünyalarında kaybolabilir ve hatta sonsuzluğun devamı için yazdıklarınız ile okuyucuların hayal dünyanızı keşfetmelerini sağlayabilirsiniz.

 

Uygulamanın fikir sahibi ve geliştiricisi İsmail NURAL, fikir aşamasından geliştirme aşamasına kadarki tüm bu süreçte gerçek hayattan esinlenmiş. İnsan hayatının da tıpkı Infinity Stories gibi seçimlerden oluştuğunu, yapılan her seçimin aslında birer vazgeçiş olduğunu, bugün yaşadığımız hayatların yaptığımız seçimlerin sonucu olduğunu söyleyen İsmail NURAL, Infinity Stories’in de tamamen aynı prensiple çalıştığını söylüyor.

 

Bugüne kadar toplamda 3 binden fazla indirilen Infinity Stories, yazan ve üreten insanların artmasını ve yeteneklerin desteklenmesini amaçlıyor.

 

Dilerseniz siz de kullanıcıların yorumları ve tavsiyeleri ile sürekli geliştirilmeye devam eden Infinity Stories’in sonsuz zincirine dahil olmak için https://infinitystories.com adresinden uygulama detaylarına bakabilir, Infinity Stories iOS ve Infinity Stories Android bağlantılarını kullanarak hemen uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım