SosyalKafa

Türkiye’de Black Friday

Tüm dünyada eşzamanlı olarak gerçekleşen Black Friday indirimi bu sene 29 Kasım tarihinde gerçekleşiyor. Fakat şimdiden Black Friday indirimini yapmış bir çok marka görmemiz mümkün.

Black Friday kapsamında modadan teknolojiye, kozmetikten mobilyaya pek çok üründe ekstra indirimler sunuluyor. Peki ülkemizdeki online alışveriş siteleri Black Friday’de neler söylüyor?

Amazon Türkiye: Geçen yıl ülkemizde resmen resmen hizmet vermeye başlayan Amazon, Black Friday indirimini “Beklenen Cuma 2019” ismi ile sunuyor. %70 e varan indirimler sunmayı hedefleyen Amazon Türkiye’de indirimler Aralık’ın ilk günlerine kadar sürecek.

Boyner: Geçen sene de olduğu gibi Boyner Black Friday indirimlerini “Şahane Cuma” ismi ile sunuyor. 10 bini aşkın üründe %60’a varan indirimler sunacak ve 22 Kasım tarihinde başlayan Şahane Cuma 1 Aralık tarihine kadar devam edecek.

MediaMarkt:  Boyner gibi “ŞahaneCuma” ismi ile Black Friday indirimleri sunan MediaMarkt, %50’ye kadar varan indirimler sunuyor. Akıllı telefonlardan kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok üründe indirimler sunan MediaMarkt, şu an 64 üründe indirim sunuyor.

Migros: Black Friday indirimlerini “Müthiş Cuma” adı altında sunan Migros, elektronikten deterjana, bebek ürünlerinden gıda ürünlerine kadar pek çok üründe indirim sunuyor, indirimler 29 Kasım’a kadar sürecek.

Morhipo: Morhipo, 1 Aralık tarihine kadar sürecek “Black Sale” indirimleri sunuyor.

Mudo: “Muhteşem Günler” ismi ile Black Friday indirimleri sunan Mudo, 1 Aralık tarihine kadar sürecek olan indirimlerde tüm ürünlerde sepette yüzde 25 indirim sunacak.

Playstation Store: “Black Friday indirimleri” kapsamında belirlenen oyunlarda yüzde 60’a varan indirimler sunan Playstation Store, toplamda 232 üründe indirim uyguluyor. Playstation Store’un indirim uyguladığı ürünler arasında PlayStation Plus üyelikleri olduğunu da ekleyelim.

Hepsiburada: “Efsane Cuma” ismi ile Black Friday indirimleri sunan Hepsiburada.com, 21 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başladı. Yüzlerce üründe indirimler sunan Hepsiburada.com, 30 Kasım tarihine kadar indirimler sunmaya devam edecek.

Steam: Oyun dünyasının en önemli platformlarından biri olan “Steam’in Black Friday” kapsamında yüzde 90’a varan indirimler uygulaması bekleniyor.

Flo: Flo ise Black Friday indirimlerini “Efsane İndirim Günleri” ismi ile karşılıyor. İndirim kapsamında tüm indirimlere ek olarak sepette %25 oranında indirim uygulayacak.

Teknosa: “Black Friday ve Tekno Cuma” isimleri ile indirimler uygulayacak olan Teknosa, 22 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar müşterilerine sunacak.

Trendyol: Black Friday indirimlerine “Efsane günler” ismi ile başlayan Trendyol, 29 Kasım tarihine kadar Black Friday indirimleri sunmaya devam edecek.

Vivense: Black Friday kapsamında “Big Friday” ismi ile indirimler sunan olan Vivense, 23 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar sürdürecek. Vivense’nin yüzde 80’e varan indirimler sunduğunu da ekleyelim.

Watsons: “Efsane Cuma Haftası” adı altında Black Friday indirimleri sunan Watsons, 4 bin 600’u aşkın üründe indirimler sunuyor.

 

 

 

 

Kaynak

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım