SosyalKafa

“1 milyonun üzerinde oy kullanılan Webrazzi Ödülleri 2019’da kazananlar belli oldu

Sizlerin gösterdiğiniz adayların yine sizler tarafından oylanması ile belirlenen Webrazzi Ödülleri’nde bu yılın da en iyileri belli oldu. Aralık ayında Webrazzi Ödülleri 2019 ‘un aday belirleme sürecine başlamıştık. Sonrasında ise en fazla önerilen adaylar, ilk 3 için yarıştılar.

Webrazzi Ödülleri 2018‘de toplamda kullanılan 433 bin 491 oya karşılık bu yıl rekor bir katılımla 1.140.773 oy kullanıldı. En iyinin belirlenmesinde kullandığınız oylar için teşekkürler. Gelelim kazananlara: “Yılın Girişimi” ödülünü 2019 yılına damgasını vuran Martı girişimi kazandı. “Yılın İnternet Şirketi” ödülünü geçtiğimiz yılın da birincisi Trendyol kazanırken “Yılın Fintech Şirketi” ödülünün sahibi ise İninal oldu.

“Yılın Girişimcisi” ödülü Martı’nın kurucusu olan Oğuz Alper Öktem‘e giderken “Yılın SaaS Girişimi” ödülünün kazananı ise geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Paraşüt oldu.

“Yılın E-Ticaret Sitesi” ve “Yılın Pazar Yeri” Trendyol olurken “Yılın İlan Sitesi” ise Sahibinden.com seçildi. 2019 yılının mobil uygulaması ise Vodafone Yanımda uygulaması oldu.

Yılın Melek Yatırım Ağı’nda birinciliği geçen sene olduğu gibi Galata Business Angel olurken Yılın Melek Yatırımcısı’nda birinciliği Nevzat Aydın alıyor. Yılın Girişim Hızlandırıcısı ise İTÜ Çekirdek oldu.

Yılın Teknolojiyi En İyi Kullanan Bankası kategorisinde birinciliği ise Türkiye İş Bankası aldı. Yine aynı dalda Yılın Dijital Bankacılık Uygulaması kategorisinde ise birinci İşCep oldu.

Yılın Oyun Girişimi Zula olurken, Yılın Haber Sitesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi Onedio. Yılın Yurt Dışında Kurulmuş En İyi Yerli Girişimini Firefly kazandı.

Yılın Market Sipariş Servisi kategorisinde birinciliği Migros Sanal Market kazandı. Yılın Yemek Sipariş Servisinde ise birinciliği Yemeksepeti aldı.

Kolektif House, Yılın Paylaşımlı Ofis Markası olurken, Yılın Turizm Girişimi Trivago oldu. Yılın Online Müzik Servisi’nde birinciliği Spotify alırken, Yılın En Dijital Markası ve Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası kategorilerinde birinciliği Fenerbahçe aldı.

Yılın İş İlanı Sitesi Kariyer.net oldu. Yılın Online Bahis Sitesi’nde ise Bilyoner birinciliği aldı.

Yılın Video Sitesi ve  Yılın Sosyal Medya’yı en iyi kullanan markası kategorilerinde birincilik ise Netflixe gitti. Yılın Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi Allianz oldu. Yılın E-ticareti En İyi Kullanan Markası ise LC Waikiki oldu. Yılın En Başarılı YouTube Kanalı’nda ise en fazla oyu alan Barış Özcan birinci oldu. Yılın Instagram Fenomeni’nde ise birinciliği yine Reynmen aldı.

Yılın En İnovatif Otomotiv Markası’nda en fazla oyu BMW alırken, Yılın Teknolojik Ürünü iPhone 11 oldu. Bu yılın Kurumsal Girişimcilik Programı’nda birincilik Türk Telekom Pilot‘a gitti. Yılın Girişim Ekosistemini Destekleyen Kurumu ise Koç Holding oldu.

Kaynak: 1 milyonun üzerinde oy kullanılan Webrazzi Ödülleri 2019’da kazananlar belli oldu

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım