SosyalKafa

Samsung Galaxy Flip Z Tanıtıldı!

İşte karşınızda katlanabilir telefon Samsung Galaxy Z Flip.

Samsung, katlanabilir telefon modeli Galaxy Fold’la yaşadığı sıkıntılardan sonra kötü yaşanılan deneyimleri Samsung Galaxy Z Flip ile unutturmayı hedefliyor. Şimdiye kadar gördüğümüz katlanabilir telefonlarda herkesin aklında birçok soru işaretleri vardı. Samsung bir devrim yaparak bu soru işaretlerini kaldırmayı hedefliyor. Hem tasarım hem de kulanım açısından alıcıların gözünde farklı bir ürün olacağa benziyor. Samsung Galaxy Z Flip ile tanıştığınızda etkileyici tasarım sizlere“oyuncak hissi” yaratacak.

İşte Samsung’un yeni modeli.

 

Samsung’un tescilli bükülebilir Ultra İnce Camı (UTG) sayesinde cihaz görsel anlamda seviye atlarken görüntü kalitesini de halihazırda kullandığımız akıllı telefonlarla stabil düzeyde kalmasına yardımcı oluyor.

Sonsuz Ekran tasarımıyla gelen model ön kamerayı da cam ekranının içine yerleştiriyor. Katlanabilir cam ekran için de daha önce kullanılmamış yeni bir menteşe sistemi geliştirilmiş. Bu gizli menteşe sistemi ekranın kolay ve yumuşak bir şekilde açılıp kapanmasını sağlıyor. Bu sayede cam ekranın olası darbelerden korunumasına yardımcı oluyor. Bunun da ötesinde bu menteşe sistemi sayesinde akıllı telefonun ekranı tıpkı bir dizüstü bilgisayarda olduğu gibi farklı açılarda sabitlenebiliyor. Bu da kullanım deneyimine esneklik katıyor.

Dikkat çekici Samsung Galaxy Z Flip özelliği için sevindiren Google açıklaması Söz konusu katlanabilir ekranlar olunca elbette toz ve kir de son kullanıcının düşünmesi gereken detaylar arasında yer alıyor. Bu yüzden Samsung, gizli menteşe sistemine yeni süpürme teknolojisini entegre etmiş. Mikro kesme yöntemi ile üretilen nalyon elyafların kullanıldığı bu teknolojiyle toz ve kirin maksimum ölçüde azaltıldığı söyleniyor.

Samsung’un yeni katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Flip, Türkiye’de 13.499 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

 

kaynak

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım