SosyalKafa

Ekran görüntüsündeki şarkıları Spotify hesabınıza ekleyen uygulama: SpotiApp

SpotiApp, ekran görüntüsünü aldığınınız çalma listelerindeki şarkıları bir liste haline getirip, tek tuşla Spotify şarkı listesine eklemenizi sağlıyor.

Müzik dinleme alışkanlıkları da birçok şey gibi gelenekselden dijitale evriliyor. Bu durumda Spotify’ın öncülerinden olduğu dijital müzik platformları, tüketiciye daha iyi hizmet vermek için yenilikler yapıyor.

SpotiApp Nedir?

SpotiApp, ekran görüntüsünü aldığınız çalma listelerindeki şarkıları bir liste halinde size sunuyor ve tek tuşla Spotify’daki şarkı kütüphanenize eklemenize yardımcı oluyor. Sadece iOS kullanıcıları için geçerli olan bu app, tamamen ücretsiz ve yeni bir üyelik gerektirmiyor.

Nasıl Kullanılır?

Platforma ekran görüntülerini yüklemek için ana sayfada karşınıza çıkan artı işaretine tıklamanız gerekiyor. Ardından, fotoğraf galerisine ulaşım iznini verdikten sonra dilediğiniz kadar ekran görüntüsünü aynı anda SpotiApp’e yükleyebiliyorsunuz. İstediğiniz her şarkıyı “Transfer to Spotify” linkine tıklamanız yeterli oluyor. Spotify hesabınıza gidip beğenilen şarkılara baktığınızda aktardığınız şarkıların orada olduğunu göreceksiniz. Geri kalan düzenlemeleri ise Spotify üzerinden halledebiliyorsunuz.

Kısacası, SpotiApp size bu şarkılar için ayrı bir çalma listesi oluşturmuyor, şarkıları halihazırda mevcut bulunan kütüphanenize ekliyor. SpotiApp’e dilerseniz başka kullanıcıların Spotify çalma listelerinin görsellerini ekleyerek kendi listenizi de oluşturabiliyorsunuz.

Uygulamanın Android kullanıcıları için aktif edilip edilmeyeceğini henüz bilmesek de iOS kullanıcıları SpotiApp’i App Store’dan indirebilirler.

Kaynak

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım