SosyalKafa

Twitter’a hikâyeler özelliği geliyor.

 

 

Twitter, yeni paylaşım formatı Fleets’i Brezilya’da test ediyor.

Snapchat’le birlikte hayatımıza giren 24 saatte kaybolan hikâyeler formatını kendi platformuna taşıyan markalar kervanına Twitter da ekleniyor. Twitter, tüm dünyada kullanıma sunmayı planladığı Fleets adlı hikâyeler formatını Brezilya’da test etmeye başladı.

Dün yapılan açıklamaya göre Fleets, geçici düşüncelerin paylaşılmasına yönelik bir özellik. Kısa sürede kaybolacağını bildikleri gündelik düşüncelerini paylaşma konusunda insanların daha rahat hissettiklerini belirten Twitter, tweet atma konusunda rahat hissetmeyenlerin düşüncelerini Fleets ile paylaşabileceğini düşünüyor.

Story Worldwide Kurucu ve CXO’su Josh von Scheiner ise Fleets’te marka güvenliği endişelerinin yersiz olacağı görüşünde. Zira ona göre, halihazırda Twitter’ın başı marka güvenliği nedeniyle biraz dertte ve Fleets bu soruna çözüm üretemeyeceği gibi durumun daha da kötüleşmesine de yol açması da söz konusu değil.

Von Scheiner aynı zamanda Fleets ile birlikte kullanıcıların platformda geçirecekleri sürenin de artacağını öngörüyor.

Yaratıcı, yayıncı ve oyuncuların Fleets aracılığıyla kitlelerine direkt olarak erişim sağlayabileceklerini söyleyen Xbox’un ajansı Tripleclix’in yönetici ortağı Chris Erb ise Fleets’in yaratıcı ve eğlenceli içeriklere zemin oluşturacağını belirtiyor.

KAYNAK:

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım