SosyalKafa

Yepyeni Bir Liste Daha

Evde vakit geçirmenize yardım etmesini umduğumuz taptaze bir listemizle aranızdayız. Bu sefer listemiz farklı farklı konulardan ilginizi çekebilecek belgeselleri derledik. Bazıları birkaç bölümde bazıları ise 1-2 saatte sizi etkilemeyi ve ufkunuzu genişletmeyi başaracak. O zaman lafı fazla uzatmadan hemen listemize geçelim. Son olarak, temizliğinize dikkat etmeyi, zorunda kalmadıkça dışarı çıkmamayı, bu günlerin biteceğini unutmayın.

1- Don’t F**k With Cats

Biri internete bir video yükler ve bu video birilerini çok rahatsız eder. Rahatsız olanlar videoyu yükleyen kişiyi bulmaya karar verir. Ama nasıl? İzlerken gerileceğiniz, her iki tarafında ne kadar ileri gidebileceği görebileceğiniz bir belgesel. Olayın çözülmesinde büyük katkısı olan kişi ise sizi kesinlikle şaşırtacak.

2- Evil Genius

Bir pizza dağıtıcısının ölümü ile sonuçlanan banka soygununda kimin suçlu kimin kurban olduğunu çözmek ne kadar zor olabilir?

3- Behind The Curve

Hala Dünya’nın düz olduğuna inanan kaç kişi olabilir? Onlarla tanışmaya hazırsanız bu belgesel tam sizlik.

4- The Mind Of Aaron Hernandez

NFL’deki en iyi takımlardan birinde oynayan Aaron Hernandez cinayetle suçlanır. Her şeye sahip olan biri neden cinayet işler ki? Ya da cidden her şeye sahip miydi?

5- Dark Tourist

Her bölümünde Dünya’daki en tehlikeli yerlere yolculuklar yapmaya hazırsanız hemen bu belgesele başlamanızı öneririz.

6- Drive To Survive

Formula 1’e ilginiz olmasa bile bu belgeselin ilginizi çekeceğine eminiz. Takımların sürücüleri arasındaki çekişmeleri, adını pek de bilmediğiniz takımların ya da eskiden yıldızı parlayanların günümüzde nasıl ilerlemeye çalıştıkları izlerken sürekli bir sonraki bölüm butonuna basacağınızı garanti ederiz.

7- Long Shot

Sıradaki belgeselimiz suçlandığı cinayet davasında suçsuz olduğunu ispat edebilmek için bir dizinin ham görüntülerini inceleyerek beyzbol maçında olduğunu kanıtlamaya çalışan bir adamın hikayesini bizlere 40 dakikada anlatıyor.

8- Tell Me Who I Am

Alex hafızasını kaybettiğinde unuttuğu her şeyi ona anlatması için güvendiği tek bir kişi vardır. O da ikizi Marcus. Peki ya Marcus her şeyi olduğu gibi anlatmıyorsa?

Elif Beyazoğlu

Elif Beyazoğlu

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım