SosyalKafa

Momento, “Dijital Erzak” Uygulamasını BaşlattıT

Momento, corona virüs salgını nedeniyle “dijital erzak” uygulamasını başlattı. Dijital erzak uygulaması, şirketlerin çalışanlara yapacağı erzak yardımını online’a taşıyor ve fiziksel aşamaları ortadan kaldırıyor.

Corona virüs salgını nedeniyle tüm dünya bir süredir evde kalmaya dikkat ediyor. Hemen hemen her şirketin çalışanları alışanlar işlerini evlerinden yapmaya başladılar. Zeynep Dağlı Kastro tarafından kurulan Momento, corona virüs salgını nedeniyle evlerinden çalışanlara Ramazan ayında çalışanlara erzak yardımı yapmak isteyen şirketler için “dijital erzak” uygulamasını başlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19’a karşı, bu süreçte evde kalmak çok önemli. Momento’nun yeni uygulaması ile şirketler, çalışanlarına vereceği ramazan erzak yardımını bu sene dijital hediye kodu veya kartı olarak verebilecekler. Momento’nun her sektörden markaları bulunuyor. Ancak söz konusu erzak yardımı olduğu için şirketin Carrefour, Migros, istegelsin, Banabi gibi online teslimat servisi bulunan veya direkt online teslimat yapan markalarla çalıştığını da hatırlatalım.

Momento şirketlerin, hediye çeki, hediye kartı veya erzak kolisi gönderimi gibi operasyonel işler ile uğraşmadan, fiziksel teması ortadan kaldırarak, gıdadan giyime, yapı marketten çocuk giyimine anlaşmalı markalarının online web sitesinde geçerli kodlar ile tamamen dijital iş akışları ile ilerleyebileceğini belirtiyor. Bu sayede çalışanların evden çıkmasına gerek kalmadan, evden alışveriş yapabiliyorlar.

Momento, portalları şirketlerin kurumsal kimliğine göre özelleştirebiliyor ve çalışan sayısına bakılmaksızın markanın kodunun çalışanlara ulaşmasını sağlıyor.

Dijital erzak yardımı uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım