SosyalKafa

Cannes, Sundance, TIFF ve daha fazlası, dev bir online film festivali için güçlerini birleştiriyor! – Ücretsiz

Bu aralar izlemek için yeni filmler mi arıyorsunuz? Mayıs ayının sonunu dört gözle beklemeye başlayabilirsiniz. Yirmi festival, 29 Mayıs – 7 Haziran tarihleri arasında YouTube’da yayınlanacak bir online film festivali için güçlerini birleştiriyor. Bu online festival, izleyicilere koronavirüs karantinası sırasında yeni bir şeyler vermenin yanında aynı zamanda korona virüs (COVID-19) için de fon toplamayı amaçlıyor.

We Are One: A Global Film Festival adı verilen bu online festival etkin olduğu süre içerisinde YouTube’dan ücretsiz olarak yayınlanacak. Buna karşılık, organizatörler izleyicilerin Dünya Sağlık Örgütü (WHO) için COVID-19 Dayanışma Tepki Fonu’na bağış yapmasını istiyor. Festivalin ana sayfasını bağışla ilgili bilgilerle birlikte burada bulabilirsiniz.

Bu online film festivalinin bir parçası olarak gösterilecek filmler henüz açıklanmadı, ancak katılımcılar arasında uzun süredir etkin olan prestijli festivaller var.

Cannes Film Festivali, New York Film Festivali, Sundance Film Festivali, Toronto Uluslararası Film Festivali ve Tribeca Film Festivali, dünyanın dört bir yanından gelen 15 festivalle birlikte etkinliğe geliyorlar.

We Are One‘ın amacı film festivallerinin yerini almak değil, filmlerinin bazılarını bir araya getiren bir bağış toplama aracı olarak çalışmak. Büyük festivaller hala tam olarak ne zaman ve ne şekilde etkinliklerine başlayacaklarını bilmedikleri bu dönemde böyle online festivaller aracılığıyla izleyicileriyle buluşmuş oluyorlar. COVID-19 sırasında olan her şeyde olduğu gibi, çok fazla belirsizlik var ve somut planlar yapmak imkansız. Ancak, Mayıs sonunda ne olursa olsun, zaman geçirmek için bazı yeni seçenekleriniz olacağı kesinleşti… ve potansiyel olarak bazı yeni favori filmler.

We Are One Film Festivali Başlıyor

Kaynak

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım