SosyalKafa

Free Web Turkey’den ‘Sansüre karşı farkındalık ve dijital araçlar’ eğitimi (24 Kasım)

Free Web Turkey platformu 24 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek olan ‘Sansüre karşı farkındalık ve dijital araçlar’ başlıklı çevrimiçi eğitim programı için başvuru bekliyor

Free Web Turkey platformu 24 Kasım Salı günü saat 15:00 ve 17:00 arasında sansür farkındalığı yaratmaya ve geliştirmeye yönelik bir eğitim düzenliyor. Farklı mesleki arkaplana sahip tüm içerik üreticilerinin başvurabileceği eğitimde dijital alanda sansür farkındalığı edinmeye yönelik herkesin ihtiyacı olan hukuki bilgiler ve dijital araçlar paylaşılacak.

Deneyimli basın avukatı Ali Deniz Ceylan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan Saka’nın eğitmenliğinde gerçekleşecek olan eğitimde katılımcılara, hukuki açıdan erişim engellerinin nasıl işlediği, güncel sansür biçimleri ve yeni düzenleme ile onları neyin beklediğine dair bilgiler verilecek, ve bu doğrultuda içerik üreticilerinin karşılaşabileceği sorunların çözümüne ilişkin dijital araçlar tanıtılacak.

Eğitim programının detaylarına ulaşmak için tıklayın.

Başvurmak için tıklayın.

Katılımcıların çevrimiçi gerçekleşecek olan eğitime masaüstü veya dizüstü bilgisayar üzerinden katılım sağlamaları ve gerekli teknik donanıma (kamera, mikrofon vb.) sahip olmaları tavsiye edilir. Başvuru formu 19 Kasım Perşembe günü saat 17:00’de kapanacaktır.

Eğitim sırasında herhangi bir teknik aksaklık yaşanmaması için katılımcılar ile bir test bağlantısı gerçekleştirilecektir. Bunun için, katılımcıların 23 Kasım Pazartesi günü saat 15:00-17:00 aralığında bilgilendirme e-postasında yer alan bağlantıya birkaç dakikalığına katılmaları beklenmektedir.

Kontenjan 12 kişiyle sınırlıdır.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım