SosyalKafa

“Teknolojiye Ayak Uyduran Tam Pansiyon Oteller Listesi

Teknolojiye Ayak Uyduran Tam Pansiyon Oteller Listesi

Son dönemlerde en fazla tercih edilen oteller arasında tam pansiyon şeklinde hizmet veren oteller ön plana çıkıyor. Tatil süresi boyunca yeme içme konusunda endişeye düşmek istemeyenler bu otelleri tercih etmeye başladı. Tam pansiyon oteller normal otellere göre daha ekonomik olması sebebiyle tercih edilmeye başlandı. Özellikle ülkemizde en popüler tatil bölgelerinde yer alan tam pansiyon oteller, uygun fiyat seçenekleri sayesinde tercih edilmektedir.

Tam pansiyon oteller genellikle ülkemizin yaz aylarında en popüler bölgeleri arasında ye ralan Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde faaliyet göstermektedir. Ayrıca tam pansiyon hizmet veren oteller ultra her şey dâhil otellere göre daha uygun fiyat olanaklarını barındırmaktadır. Bu nedenle özelikle çocuklu aileler öncelikli olmak üzere diğer tatil severler de tam pansiyon otelleri tercih etmektedir. Tam pansiyon oteller özellikle ülkemiz başta olmak üzere diğer ülkelerde de her şey dahil olmak üzere hizmet vermektedir. Tam pansiyon otellerde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemekleri de dahil olmak üzere misafirlerine yemek hizmetini vermektedirler. Tam pansiyon otelleri her şey dahil otellerinden ayıran özelliği ise içeceklerin ücretli olmasıdır. Bazı bölgelerde içecekler tam pansiyona dahil olurken bazı bölgelerde ise bu durum geçerli olmaz. Ayrıca yemek saatlerinin dışında alınan yemekler de bu ücrete tabi olmaktadır. Daha uygun ve yeme içme konusunda endişe duymak istemeyen tatil severler tam pansiyon otelleri tercih ederek oldukça keyifli bir tatil geçirebilirler. Biz sizler için tam pansiyon hizmet veren 3 oteli sizin için derledik. Bu oteller tam pansiyon şeklinde hizmet veren ve birbirinden farklı özellikleri bir arada sunan otellerdir.

Konforlu ve Kaliteli Hizmet Veren Tam Pansiyon Oteller

  • Reges A Luxury Collection Resort & Spa: Çeşme şehir merkezine 1.500 metre ve Adnan Menderes havalimanına 90 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Oldukça konforlu ve günlük olarak temizlenen toplamda 104 oda ile hizmet veren bu tesis bölgenin en iyi otelleri arasında yer almaktadır. Tesis özellikleri arasında bar, doktor, kapalı ve açık restoranın yanı sıra kuaför hizmeti de verilmektedir. Tesis bünyesinde açık ve kapalı havuzun yanı sıra tesise özel kum plajı da bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirlerin keyifli zaman geçirmeleri amacıyla fitness, SPA, buhar odası, masaj, hamam ve sauna gibi birbirinden farklı aktiviteler bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için bebek bakımı, çocuk parkı ve çocuk havuzu da bulunmaktadır.
Reges A Luxury Collection Resort & Spa
  • Hedef Beyt Hotel Resort & SPA: Kuşadası merkeze 12 kilometre ve Adnan menderes havalimanına 70 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis denize 200 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Yemyeşil bir alan üzerine kurulu olması sebebiyle eşsiz doğal güzelliklere ev sahipliği yapmaktadır. Tesis bünyesinde birbirinden konforlu 150 oda bulunmaktadır. Tesis özellikleri arasında Amfi tiyatro, market, sağlık merkezinin yanı sıra bölgedeki gezilecek yerleri ziyaret etmek isteyen misafirler için araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Tesis bünyesinde açık ve kapalı havuz bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirlerin keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla animasyon, futbol, masaj, tenis kortu, internet kafe, dart, tüm su sporları, basketbol, hamam, oyun salonu, voleybol, SPA, bilardo, langırt, sauna, atari oyunları, buhar odası ve tavla gibi birbirinden farklı aktiviteler bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, çocuk kulübü, mini kulüp ve çocuk parkı bulunmaktadır.
Beyt Hotel Resort & SPA
  • Altın Orfoz Hotel Resort & SPA: Silifke şehir merkezine 15 kilometre ve Adana Şakir Paşa Havalimanına 130 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Ayrıca 40 metre uzunluğunda tesise özel bir sahili bulunmaktadır. Tesis özellikleri arasında bar, açık ve kapalı restoran, market, konferans salonunun yanı sıra bölgedeki gezilecek yerleri ziyaret etmek isteyenler için araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Tesis bünyesinde açık ve kapalı havuzun yanı sıra aqua park ve mavi bayraklı bir plaj bulunmaktadır. Tesiste konaklayan misafirlerin keyifli zaman geçirmeleri amacıyla bilardo, hamam, masaj, buhar odası, jakuzi, banana, dalgıçlık okulu, katamaran, parasailing, step, fitness, langırt, sauna, Türk hamamı, deniz bisikleti, basketbol, dart, mini futbol, voleybol, boccia, SPA, masa tenisi, kano, Aerobic, Beach Voley, Jet Ski, okçuluk, tüm su sporları ve Streching gibi birbirinden farklı aktiviteler bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk havuzu, mini kulüp, çocuk parkı, çocuk diskosu ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.
Altın Orfoz Hotel Resort & SPA

Tam pansiyon oteller hakkında erken rezervasyon ve kampanyalardan faydalanmak isteyenler gezinomi.com/ sitesini ziyaret edebilir. Birbirinden konforlu ve kaliteli tam pansiyon otelleri karşılaştırabilir ve isteğiniz ve tercihinize göre seçim yaparak tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım