SosyalKafa

Koşaradım Bir Yaşamdan Notlar/ Itır Erhart- Kitap Tanıtım Yazısı

Koşaradım Bir Yaşamdan Notlar/ Itır Erhart

Kitap Tanıtım Yazısı:

“Eğer âşık olmasaydım, eğer aşk bana konfor alanımdan çıkmadan, aşinanın ötesine geçmeden eşikleri atlamanın mümkün olmadığını öğretmeseydi, kendime koyduğum sınırların çok ötesinde bir ben olduğunu göstermeseydi, bendeki var olduğunu bile bilmediğim ‘ben’leri ortaya çıkarmasaydı ‘böyle’ koşamazdım.

Hayatı Şikago’da bir otobüs durağında Team in Training’in “Maraton koşmak zor mu zannediyorsun, kemoterapiyi dene!” afişini gördüğü an değişen Itır Erhart, sosyal fayda için koşmaya başladı.

“Koşmak yalnızca fiziksel olarak geliştirmedi beni. Aynı zamanda tıpkı aşk gibi vaktimi, enerjimi, aklımı, heyecanımı ancak aşktan farklı olarak, hiç tanımadığım insanların iyiliği için verebilme kapasitemi de geliştirdi…”

 

Itır Erhart Koşaradım/Bir Yaşamdan Notlar kitabında; aşk, koşu, sanat, eğitim, sosyal girişimcilik, kadın erkek ilişkilerine dair birçok konuya değiniyor. Günlük hayatın akışında yaşarken karşılaştığınız konuları farklı bir perspektiften görmenizi sağlayan bu kitap, birlikte güldüğünüz, üzerine düşündüğünüz ve adım atmak için harekete geçmenize güç verecek bir arkadaş niteliğinde…

Buradan alabilirsiniz. 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım