SosyalKafa

Sosyal Kafa’nın “Haberciler İçin Yapay Zeka” webinarları 2-3 Temmuz’da

Sosyal Kafa’nın Avrupa Birliği’nin maddi desteği ile Demokrasi için Medya / Medya için Demokrasi Projesi kapsamında hayata geçirdiği “Haberciler İçin Yapay Zeka” webinar serisi devam ediyor.

2 Temmuz akşamı saat 21.00’de yapılacak “Yapay Zeka nedir?” başlıklı webinarda, Prof. Dr. Erkan Saka ve Sinem Saka olacak. Konu başlıkları ise şöyle: Yapay zekanın çalışma prensipleri, ilkeleri: Yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenme konularına giriş. Popüler yapay zeka araçları hangileri; nasıl kullanılırlar?

3 Temmuz akşamı saat 21.00’de başlayacak webinarın konusu ise “Görsel Hazırlama ve Veri Görselleştirme”. Webinarda haberlerin verilerini etkili bir şekilde görselleştirmek için araçlar ve teknikler anlatılacak, istatistiksel verilerin anlatıcı grafiklere dönüştürme yolları gösterilecek. “Yapay zeka kullanılarak görsel ve videolar nasıl oluşturulur? Hangi araçlar kullanılabilir? Verileri etkili bir şekilde görselleştirmek için yapay zeka hangi olanakları sunar?” sorularına yanıt aranacak. Bu webinarda da Prof. Dr. Erkan Saka ve Sinem Saka yer alacak.

Webinara katılmak için bu linkten başvuru yapabilirsiniz: https://forms.gle/vdBboQsJoNFeqVrA9

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.244 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım