SosyalKafa

LiveLoop’u satın alan Microsoft, girişimi kapatıyor

LiveLoop-370x253Microsoft, kullanıcıların herhangi bir ek yazılım yüklemeden PowerPoint sunumlarını web ortamında barındırıp çalıştıran LiveLoop‘u satın aldığını açıkladı. Bir online hizmet olan LiveLoop özellikle online toplantılarda sunumların paylaşımını ciddi anlamda kolaylaştırdığı için popüler olmuştu.

Şu anda Join.me, GoToMeeting ve WebEx gibi rakipleri bulunan LiveLoop’un ekibi bundan böyle Microsoft çatısı altında çalışmaya devam edecek. Microsoft’un benzer bir hizmeti Microsoft Office ailesine ekleyerek, LiveLoop’un özelliklerini kendi sunacağı bir ürün haline getireceğini tahmin ediyoruz.

LiveLoop’un resmi web sitesi üstünden de doğrulanan doğrulanan satın alma haberiyle birlikte girişimin verdiği hizmeti sonlandıracağı da kamuoyuna bildirildi. Şu anda yeni üye alımını donduran LiveLoop verdiği tüm hizmetleri 24 Nisan 2015 tarihine kadar sürdürmeye devam edecek ve ardından da kepenkleri indirecek. LiveLoop’un marka adının da bir daha kullanılmayacağını tahmin edebiliyoruz çünkü girişim Facebook ve Twitter’da yer alan sayfalarını da silerek yayından kaldırdı.

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/03/29/liveloopu-satin-alan-microsoft-girisimi-kapatiyor/

Özge Eranıl

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Özge Eranıl

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım