SosyalKafa

10. İstanbul Bilişim Kongresi

bilisim-zirvesi

Değerli STK Başkanları ve Sektör Temsilcileri,

  1. İstanbul Bilişim Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı olarak aşağıdaki duyuruyu ve daveti sizlere iletmek isterim.

Katkı ve katılımlarınız ile sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Değerli Sektör Temsilcileri,

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi ve Kadir Has Üniversite’sinin birlikte düzenlediği 10. İstanbul Bilişim Kongresi, “Teknolojide Yeni Trendler” teması ile üniversitenin Cibali Kampüsü’nde yapılacaktır.

 

  1. İstanbul Bilişim Kongresi ile Türkiye’nin Bilişim Toplumu olma yolundaki ilerlemesine katkı sunmayı hedeflemekteyiz. İstanbul Bilişim Kongresi;  her yıl pek çok kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarınca desteklenmektedir.

 

Günümüzde kurumlar ve özel şirketlerin dijital çağa ayak uydurmaları için pazarlamadan iş modellerine, otomasyondan organizasyon yapısına kadar her süreci yenidünya araçları ile yapılandırması kaçınılmazdır. Dolayısıyla bugün teknolojide öne çıkan trendler e-Dönüşüme etki eden faktörlerin başında gelmektedir. Bu trendler teknolojinin gittiği yönü göstermekte ve şirketleri yenilik yapmaya zorlamaktadır. İnternetin nesneleri (Endüstri 4.0), bulut bilişim, mobil teknoloji, sosyal medya, büyük veri, yapay zekâ, giyilebilir teknolojiler, akıllı sistemler, 3D yazıcılar, siber güvenlik, biyoteknoloji ve sanal gerçeklik teknolojide yeni trendlere örnek olarak gösterilebilir.

 

  1. İstanbul Bilişim Kongresi’nde, günümüzde kurumları değişime zorlayan ve hayatı kolaylaştıran bilgi teknolojileri trendleri ve gelecekte e-Dönüşümü etkileyecek gelecek teknolojiler üzerinde çalışmalar yapılacaktır.

 

Google Cloud Türkiye Ülke Müdürü Alp Önder Güler ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Türker Kılıç’ın davetli konuşmacı olduğu kongrede “Nesnelerin İnterneti ile Geleceğimiz Nasıl Şekillenecek?”, “Giyilebilir Teknolojiler ve Sağlık Uygulamaları”, “Büyük Veri ve Bilginin Gücü” ve “Siber Dünya’nın Geleceği” konulu oturumlar düzenlenecektir.

 

Özgün araştırmalar ve konuşmacıların katılacağı kongrenin açılışı 21 Aralık 2016 günü saat 09.30’ da yapılacaktır. Kamu ve özel sektör yönetici ve çalışanlarının, akademisyen ve üniversite öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilecek 10. İstanbul Bilişim Kongresine tüm sektör temsilcileri davetlidir.

 

Kongre katılımı ücretsizdir.

 

Saygılarımızla.

 

www.istanbulbilisimkongresi.org.tr

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım