SosyalKafa

Spotify’dan zam kararı: Premium üyelik ücreti 13,99 TL olacak

Spotify 25 Ocak’ta üyelerine gönderdiği e-mail’de yeni premium üyelik ücretinin 1 Şubat 2017 tarihinden itibaren 13,99 TL olacağını açıkladı.

2006 yılında İsveç’te kurulan müzik dinleme platformu Spotify dünyanın birçok yerinde dinleyicilere müzik hizmet sağlıyor. Türkiye piyasısında uzun süre 9,99 TL’lik premium üyelik ücreti ilen duran şirket, dün üyelerine gönderdiği e-mail aracılığıyla üyelik ücretinin 13,99 TL’ye yükseldiğini belirtti. 1 Şubat itibariyle geçerli olacak tutarı açıklayan platform aynı zamanda mevcut premium üyelerinin 3 ay daha 9,99 TL’den ödeme yapacaklarını belirtti.

Spotify’dan gelen e-mail:

Selam,

1 Şubat’tan itibaren yeni üyeler için Premium fiyatı aylık 13,99 TL’ye yükseliyor.

Ancak mevcut üyeler için fiyat gelecek üç ay* boyunca 9,99 TL olmaya devam edecek. Bu bizim Premium tutkunlarına teşekkür etme şeklimiz. Bu süre sonunda üyeliğin yeni fiyata yükselecek. Eğer hesabında değişiklik yapmak istiyorsan buraya tıkla.

Bu artış ile her yerde müzik hayranlarına en iyi hizmeti sunmaya devam edebileceğiz. Premium’u seçtiğin için teşekkürler.

Spotify

*Eğer bu üç ay süresinde üyeliğin iptal edildiyse, tekrar etkinleştirmek istediğinde indirim geçerli olmayacak.

Atınç Gürçay

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Atınç Gürçay

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım