SosyalKafa

1. Uluslararası Türetim Ekonomisi Konferansı (IPEC2024)

1. Uluslararası Türetim Ekonomisi Konferansı (IPEC2024) ile dünya genelinde alternatif ekonomiler alanında çalışan araştırmacılar, yeni ekonomik modellere ilgi duyan ve gerek günlük aktivitelerinde gerek iş dünyasında ekolojik ve sosyal etki yaratmayı hedefleyen kişi ve kurumlar bir araya gelecek. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirmeyi planladığımız konferans sayesinde bu zorlu sistem dönüşümünü gerçekleştirmek üzere iletişim ve örgütlenme çözümlerinde önemli adımlar atmış olacağız.

 

Kadir Has Üniversitesi Cibali kampüsünde gerçekleştireceğimiz konferansta, Alternatif Ekonomiler (Degrowth, Donut Ekonomisi, Post Growth, Sosyal Ekonomi, Dayanışma Ekonomisi, Ortak İyilik Ekonomisi, Türetim Ekonomisi, Sorumlu ve Etik Tüketicilik, Yerel Para Birimleri), Sosyal ve Ekolojik Fayda Yaratmak başlıklarını inceleyecek ve uluslararası pek çok konuşmacı ve katılımcıyı ağırlayacağız.

 

Paneller iki farklı salonda gerçekleşecek ve her biri 40’ar dakika olacak. Ana konuşmacılarımız bir salonda konuşmalarını gerçekleştirirken, alanında etkin birer ekosistem üyesi olan partnerlerimiz ikinci salonda kendi örgütledikleri paralel panelleri gerçekleştirecekler. Sponsorumuz ST Climate tarafından konferansın karbon ayak izi hesaplamalarını yapacak ve giderecek.

 

Konuşmacılar, program, ortaklar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve konferansa kayıt ücretsiz ancak kontenjan sınırlı bunun için web sayfamızı ziyaret edebilir kayıt olabilirsiniz.

 

Konferansı duyurmamızda destek olmak için başvuru formunu çevrenizde yaygınlaştırabilirseniz çok mutlu oluruz.

 

Ekteki bilgi notundan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Web Sitesi :  https://2024.turetim.org

Instagram.com/ipec2024

X.com/ipec2024

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.249 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım