SosyalKafa

Gençlerin Haber İçeriklerine Bakış Açısını İnceleyen Araştırma İçin NewsLabTurkey Katılımcı Arıyor

NewsLabTurkey araştırma birimi  18-23 yaş aralığındaki gençleri  medya, teknolojik, finansal ve politik krizlerin merkezinde şekillenen dinamikleri anlamaya yönelik çalışmalarının bir parçası olmaya davet ediyor.

NewsLabTurkey araştırma birimi medya, teknolojik, finansal ve politik krizlerin merkezinde şekillenen dinamikleri anlamaya yönelik çalışmalarının bir parçası olmak için 18-23 yaş aralığındaki gençlere çağrıda bulundu.

NewsLabTurkey araştırma biriminin konuyla ilgili çağrısı şöyle:

“NewsLabTurkey araştırma birimi medya, teknolojik, finansal ve politik krizlerin merkezinde şekillenen dinamikleri anlamaya yönelik çalışmalarının bir parçası olmak ister misiniz?

Z kuşağının (18-23 yaş aralığındaki gençlerin) hangi kaynaklardan haber aldıkları, haberleri nasıl tükettikleri ve haber içeriklerinde ne tür beklentilere sahip olduklarını inceleyerek, medya kuruluşlarının bu hızlı değişime uyum sağlamasına ve bu demografiye daha iyi hizmet verebilmesi için stratejiler geliştirilmesine katkı sunmayı hedefliyoruz. Bu çalışma genç neslin medya tüketim davranışlarına dair derinlemesine bir içgörü sunmayı hedefliyor.

Görüşme NewsLabTurkey’in İstanbul Kadıköy’de bulunan ofisinde gerçekleştirilecek. 

Araştırma için yuvarlak masa görüşmesi yöntemi kullanılacak. Görüşmeye 18-23 yaş aralığındaki sekiz katılımcı dahil edilecek.”

Araştırmaya katılmak isteyenler buradan başvuruda bulunabilirsiniz.

 

Gökhan Korkmaz

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.243 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım