SosyalKafa

Sosyal Medya Gündemi: Nezih Barut’un Doğum Günü Videosu

Abdi İbrahim çalışanları geçtiğimiz günlerde patronları Nezih Barut’un doğum günü vesilesiyle bir video hazırladılar ve bunu sosyal medyada paylaştılar. Nezih Barut’un kişisel özellikleriyle ilgili söylemler içeren video kısa sürede büyük tepki çekti. Gelen bu tepkiler üzerine firma resmi hesabından videoyu kaldırdı; ancak paylaşımların önüne geçilemedi.

Olaylar üzerine Nezih Barut, bugün şunları söyledi: “Arkadaşlarımın iyi niyetle hazırladıkları bir video. Ben de bilmiyordum. Memnun oldum. Sürpriz oldu benim için de. Ben de izledikten sonra herkese bir teşekkür maili attım. Ancak bu video kurum içinde bir paylaşımdı. Ne yazık ki sosyal medyaya ulaştırıldığında farklı yorumlara neden oldu. Arkadaşlarımın iyi niyetle hazırladığı ve benim için de sürpriz olan videoyu çok beğendim ve bu beğenimi de arkadaşlarımla paylaştım. Sosyal medyayı sürekli takip eden birisi olarak bu tür yorumları doğal buluyorum. Sizin çok beğendiğiniz bir şeyi bir başkası beğenmeyebilir. Ancak benimle ilgili bir videonun bu kadar konuşulması beni şaşırttı. Bunca emek vererek yaptıkları çalışmadan dolayı eleştirilere maruz kalan arkadaşlarıma haksızlık yapıldığını düşünüyorum.”

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım