SosyalKafa

KaleTalks, İbrahim Bodur’dan miras kalan değerler ışığında geleceğe ışık tutuyor.

Kale Grubu, kurucusu İbrahim Bodur’un vefatının dördüncü yıldönümüne yaklaşırken, ondan miras kalan değerleri, KaleTalks online sohbetler serisiyle tartışmaya hazırlanıyor.

Kale Grubu’nun son 3 yıldır yürüttüğü ve salgın döneminde dijital mecralara taşıdığı KaleTalks sohbet serisi, Mayıs ayında, Grubun kurucusu İbrahim Bodur’un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran ‘Öngörü, Cesaret, Yenilikçilik, Mücadele ve Güven’ değerleri etrafında yapılacak yayınlarla devam edecek.

Bu değerlerle beslenen ve güçlenen Kale Grubu, özgün bir kalkınma modelinin peşinde koşan sanayici, yenilikçi bir yatırımcı, değerli bir hayırsever ve birleştirici bir sivil toplum lideri olan İbrahim Bodur’un değerleri etrafında bir araya gelen konuşmacılarla, bugünün karmaşıklaşan dünyasını daha iyi anlamlandırmayı ve geleceğe dönük bir perspektif sunmayı amaçlıyor.

4 Mayıs’ta ‘Öngörü’ konuşulacak

KaleTalks mayıs ayı programı, dünyanın yepyeni bir hızla döndüğü, hayatın ve alışkanlıkların radikal bir şekilde değiştiği günümüzde daha büyük önem kazanan ‘Öngörü’ kavramının masaya yatırılacağı ilk sohbetle başlayacak.

Yönetim danışmanı Fazıl Oral’ın moderatörlüğünde; Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır ve Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Doç. Dr. Evren Balta’nın katılacağı KaleTalks sohbeti, 4 Mayıs Pazartesi günü, saat 14.00’te gerçekleşecek ve Kale Grubu’nun sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanacak.

Kale Grubu YouTube kanalını takip etmek için TIKLAYIN… 

 

 

Bediz Saylam

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.246 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım