SosyalKafa

Hasta Farkındalık Kampanyaları Bu Zirvede Tartışılıyor! #HİZ2015

11390175_894238530614757_2297487971480672416_n

 

4. Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi bu sene “FARKINDALIK” temasını ele alıyor.

Sağlık sisteminin en önemli paydaşı “Hasta”nın farklı boyutlarıyla ele alındığı “4. Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi” (HİZ), 16 Haziran 2015 tarihinde uzmanları ve konunun taraflarını bir kez daha bir araya getiriyor. Daha önce Hasta Odaklı Düşünmeye Doğru, Hastanın Artan Gücü, Sağlıklı Sağlık Bilgisine Erişim gibi konulara değinilen zirvede, bu sene ki ana tema “FARKINDALIK” olarak belirlendi.

İlaç ve sağlık sektörünün lider yayını WORKSHOP tarafından düzenlenen zirve, çeşitli hastalıklarda yürütülen farkındalık kampanyalarını ve hasta iletişiminde yenilikçi yaklaşımları katılımcıların dikkatine sunacak. Hasta merkezli düşünce sistematiğini geliştirmeyi amaçlayan HİZ’de hasta dernekleri, sağlık yöneticileri, hekimler ve ilaç firmaları deneyimlerini paylaşarak yenilikleri ve neler yapılabileceğini tartışacaklar.

Bu yılki HİZ programında “Hastanın Sağlık Sistemindeki Yeni Rolü, Akılcı İlaç Kullanımı, Hastalık Farkındalığı Nasıl Oluşur ve Oluşturulur? , Hasta Dernekleri ve Farkındalık Çalışmaları, Eczanede Farkındalık Yaratmak, Kanser Tedavisinde Dramaterapi Desteği, Dijital Kanallarda Farkındalık, Hasta Destek Programlarında Güncel Gelişmeler, İlaç Firması-Hasta Derneği İlişkilerine Hukuki Bakış, Nadir Hastalıklarda Farkındalık Yaratmak” gibi konu başlıkları yer alıyor.

Başkanlığını Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Seray Öney Doğanyiğit’in yapacağı zirve, Limak Eurasia Hotel Kavacık’ta gerçekleşecek.

20’nin üzerinde uzman ismin konuşmacı olarak yer alacağı zirve ile ilgili güncel detaylara ve kayıt bilgilerine hiz@workshopdergi.com ve 212 288 94 02 üzerinden ulaşılabiliyor.

HİZ 2015 Program

 

HİZ Zirve Hakkında
Hasta ve Hasta İletişimi Zirvesi (HİZ), 2011 yılından bu yana ilaç ve sağlık sektörünün lider yayını WORKSHOP Dergi tarafından düzenlenmektedir. Dünyada ve ülkemizde sağlık sistemlerinde ve tedavi pratiğinde hastanın değişen rolüne ilgili paydaşlar nezdinde dikkat çekmeyi hedefleyen HİZ, her yıl farklı bir ana tema altında gerçekleşmektedir. Hasta dernekleri, akademisyenler, ilaç ve sağlık kuruluşları ve ilgili uzmanlar toplantıya her yıl aktif olarak katılmakta ve özellikle hasta iletişimi ile ilgili konularda deneyimlerini ve yenilikleri birbirleriyle paylaştıkları bir platform oluşturmaktadır.

Sosyal medya takibi için:
Facebook
Twitter
Instagram

#HİZ2015 #FarkındayıZ

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.245 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım