SosyalKafa

Bilgi Üniversitesi Öğrencilerinden Online Kampanya: Hayvan Sevgisi Ders Olsun

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrenciler “Hayvan Sevgisi” dersi talep ediyor. Öğrenciler Change.org’ta online imza kampanyası başlatarak destek talep ediyorlar:

“Günümüz dünyasında her defasında insanoğlunun bencilliğine şahit oluyoruz. Sokaklarımızda başlayıp biten hayatları görmüyoruz, göremiyoruz. Hayvanların da bu dünyanın bir parçası olduğuna inanmıyor, onları bu dünyaya kabul etmiyoruz.

Sayın rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Durman’dan ‘Hayvan Sevgisi’ dersinin, öğrencilerin temelde aldığı ahlaki ve etik kuralları eğitiminin yanı sıra hayvan sevgisini aşılamak ve insanları hayvanlara karşı daha da pozitif hale getirmek için uygun bir müfredat eşliğinde seçmeli ders olarak Bilgi Üniversitesi öğrencilerine verilmesini istiyorum.

Bu sayede hayvan sevgisini bir aşka dönüştürerek insanoğlunun hayvanın hayatına duyulan saygıyı idrak etmesini sağlayacak ve gelecek nesillerin çıkarlar doğrultusunda hayvan katliamına sebep olmamakla birlikte göz yummayacağını garantiye alacağız.”

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Prof. Dr. Mehmet Durman
  • BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
  • Bilgi Üniversitesi Rektörü

İmza atmak için tıklayınız: “Hayvan Sevgisi” Bilgi Üniversitesi’nde Seçmeli Ders Olsun

Bilgi Üniversitesi’nde aktif çalışan Bilgi Hayvan Dostları inisiyatifi bulunmakta: https://bilgihayvandostlari.com/ Twitter: BHayvandostlari

Ceren Ataş

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım