SosyalKafa

Zeynep Solak yazdı: AİLE DİZİSİ ÇOK SEVİLDİ!

AİLE DİZİSİ ÇOK SEVİLDİ!

Herkese Merhaba!

7 Mart’ ta Show TV’de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Aile, yayınlandığı ilk günden beri yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Başarılı oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ , Serenay Sarıkaya ,Nur Sürer,Nejat İşler ve Canan Ergüder bulunmaktadır. Dizinin güçlü senaryosu Soykan ailesinin biricik oğlu Aslan’ın başına buyruk bir terapist olan Devin’le başladığı ilişki ile kuruluyor ve ardından bu ilişkinin içine sızan ailelerin yarattığı etkiler anlatılıyor. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Ay Yapım imzalı Aile dizisi özgün bir senaryoya sahip: Aslan’ın, psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ele alıyor. Dizi tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ele aylıyor Aile dizisi.

İzleyiciye ailelerin kişiler üzerinden nasıl etkileri olduğunu sorgulatan dizinin öyküsü kadar görselliği de oldukça ilgi çekici. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ  olay örgüsünün yanı sıra oyunculukları  da izleyicilere kendilerine hayran bırakıyorlar. Serenay Sarıkaya’nın yaptığı kombinler ise izleyici kitlesi tarafından merak uyandırmaktadır.

Anyalaycağınız dizi kadrosu, özgün hikayesi ve Sarıkaya’nın kombinlerleri  sosyal medyada oldukça çalkantılı gönderilere yol açtı!

 

Bu dizinin benim favorim haline gelmesinin sebebi daha görülmemişin dışında olması, doğal diyaloglarıyla izleyiciye kendini hayran bırakması, Kıvanç ve Serenay’ın birbirlerine olan uyumu, diziyi izlemeye itiyor insanı resmen.

Devin ve Aslan aşkı nasıl başladı? Aslan ,amcasıyla  ilgili ‘karanlık’ işlerinden birini çözmek için İzmir uçağındadır aynı zamanda Devin de kız kardeşinin belasını temizlemek için İzmir’e gitmektedir. Uçakta Devin ’in yaptığı hareketten rahatsız olan Aslan Soykan’la o esnada tanışırlar. Sonrasında Devin taksi bulamaz ve Aslan Soykan Devin’i ablasının yanına bırakır ve aşkları başlar.

 

Son olarak demek istediğim binlerce aşk dizisi izledik ama hiç bu kadar beni sürükleyen, salı günlerini iple çektiğim bir dizi olmamıştı, Aile dizisiyle tanışana kadar. Herkese tavsiye ediyorum .Pişman olmayacaksınız.

 

 

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Erkan Saka

Academic; Blogger; Metalhead; BJK Fan; @SosyalKafa Coordinator

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.245 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım