SosyalKafa

Ünlü Sanatçı George Michael Hayatını Kaybetti

Dünyaca ünlü müzisyen George Michael 53 yaşında hayatını kaybetti.

Şimdiye dek kimseyle paylaşılmamış sahne arkası görüntülerinden, röportajlardan oluşan ve 2017’nin Mart ayında çıkması planlanan Freedom isimli belgeselle ilgili çalışmalarını sürdürmekte olan Michael, bundan 7 hafta önce Instagram hesabında belgesele ait bir kare paylaşmıştı. Sony müzikle Listen Without Prejudice albümünün yeniden yayınlanması için anlaşan sanatçı, çalışmayla ilgili de bu tarihi beklemeye karar vermişti. George Michael fanlarının heyecan ve merakla beklediği belgeselle ilgili son çalışmaları yapmakta olduğunu duyuran sanatçı belgeseli tamamlayamadan aramızdan ayrıldı.

Sanatçının MTV’nin kurulmasına ve 80’lerde videokliplerin gelişmesine önemli katkıları olmuştu. Sanat kariyerine başladığı Wham! grubu Çin’de sahne alan ilk batılı müzik grubu olma özelliği taşıyor.

1998 yılında eşcinsel olduğunu açıklayan müzisyen, 2011 yılında Elton John’la birlikte eşit haklar için farkındalık yaratmak üzere çalışmalarda bulunmuştu. Kimliğini ve duygularını tüm şeffaflığıyla paylaşan George Michael, ardında birbirinden değerli ve başarılı şarkılar bırakarak 2016’nın aramızdan çekip aldığı güzel insanlar listesinde yerini aldı.

Merve Sümeyye Öztürk

Yorum ekle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Merve Sümeyye Öztürk

Sosyal Medya Hesaplarımız

İçeriklerimize e-posta ile abone olabilirsiniz

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.248 aboneye katılın

Sosyal Kafa 6. Sezon Tanıtım